Pitkä on kirjallisuusblogien rivi

Perjantai 23.3.2012 klo 13.02


Eräs tuttavani sanoi hiljattain, että hän on löytänyt mielenkiintoisimmat blogit seurattavakseen puhtaasti sattumalta ja vahingossa. Ne sellaiset, joiden kirjoituksia hän seuraa ja jopa kommentoi.

Blogit ovat tätä päivää, ja niitä löytyy netistä joka lähtöön. Kirjoittaja voi näpytellä nettiin havaintojaan elämästä, pitää päiväkirjaa, kommentoida lukemiaan kirjoja tai tehdä melkein mitä vain, mitä kirjaimilla voi tehdä.

Seuraan itsekin muutamia, mielestäni hyvin tehtyjä blogikirjoituksia. Se on yksi tapa kommunikoida telepaattisesti sellaisen ihmisen kanssa, jota en tunne muuta kuin näin sähköisesti, mutta jonka ajatuksista olen kiinnostunut.

Kirjallisuuteen liittyviä blogeja on netissä runsaasti tarjolla. Parnasso-lehden päätoimittaja Jarmo Papinniemi on koonnut fiksusti ison joukon kirjallisuusblogeja sähköisen päiväkirjansa linkeiksi. Monimuotoista on kirjallisuuden maailma!

Avainsanat: Parnasso, kirjallisuus, kirjallisuusblogi, blogi


Kommentit

23.3.2012 17.08  Marke

Täällä on eräs, joka pitää kirjoittajablogia;) Löysin blogisi muistaakseni blogilistalta, mutta valtaosa seuraamistani blogeista on löytynyt linkitettynä jonkun toisen bloginpitäjän sivupalkista. Omaa tulevaa kirjailijauraa ajatellen blogi on ollut oiva tapa tutustua toisiin kirjoittajiin, jotka kipuilevat samojen kysymysten parissa.
Marken maailman lisäksi ylläpidän Maailmankuvastaja-blogia, joka käsittelee niin yhteiskuntaa kuin uskontoakin. Aloitin sen vasta hiljattain, joten uusia tuttavuuksia sitä kautta ei ole vielä kovin paljon. Mielenkiintoista joka tapauksessa, varsinkin kun asun vielä toistaiseksi täällä Espanjassa ja suomalaiset juttukaverit rajoittuvat lähinnä omaan puolisoon:)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini